Küsimused

Broneerimine

Kas Axtoniat on võimalik külastada ka ilma aega broneerimata?

Kas soovite tulla spontaansele kirveviskamise seansile? Pole probleemi! Helistage või saatke meile Facebookis sõnum ja me anname teile teada, kas ja millal meil on teie jaoks vabu aegu pakkuda. Axtonia telefoninumber: +372 5684 1201

 

Kui soovite olla kindel, et teile sobivaks päevaks oleks koht ja märklaud kirveviskamiseks olemas, siis soovitame aja eelnevalt broneerida.

 

 

Kus/kuidas ma saan broneerida?

 

Lihtsaim viis broneerimiseks on teha seda Axtonia veebisaidil meie online broneerimissüsteemi kaudu. Seal saate broneerida üritusi, viskeseansse ja osta kinkekaarte.

 

 

Kas ma saan kirveviskamise seanssi broneerida ka ettevõtte alt?

 

Jah, ka ettevõtte alt on võimalik kirveviskamise seanss broneerida ning tasuda selle eest arvega, ilma ettemaksu tegemata. Saatke meile e-kiri meiliaadressile info@axtonia.ee ja saame kirjavahetuse teel asjades kokku leppida.

 

 

Kas ma saan broneeringult inimesi eemaldada?

 

Jah, kuid osalejate broneeringust eemaldamiseks tuleb sellest kirveviskamise seansile eelnevalt 24 tundi ette teatada.

 

 

Kas pealtvaatajad on oodatud?

 

Jah, pealtvaatajatel on võimalik seanssi vaatama tulla ilma broneeringuta. Pealtvaatajatel pole vaja ka piletit soetada.

Toit ja Joogid

Kas me pakume kohapeal toitlustust?

 

Ei, meil puudub kohapeal köök, seega ei osuta me toitlustamisteenust.

 

 

Kas ma võin omalt poolt söögi kaasa võtta?

 

Jah, lubatud on oma söögi ja jookide koha peale kaasa võtmine. Seejuures tuleb meeles pidada, et kaasa pole lubatud võtta omapoolseid alkohoolseid jooke ning kõik alkohoolsed joogid tuleb soetada meilt.

 

Kas ma saan toitu koha peale tellida?

 

Jah! Teil on võimalus toitu tellida Boltist, Woltist või muudest toidu kohaletoimetamise jaoks loodud rakendustest.

 

Kas alkohoolsete jookide tarvitamine on lubatud?

 

Jah! Meil on alkohoolsetest jookidest valikus erinevad õlud ja siidrid. Kangemaid alkohoolseid jooke (nt veinid jms) me ohutuse huvides ei paku.

 

Kas ma võin oma alkohoolseid jooke kaasa võtta?

 

Ei, alkohoolsed joogid tuleb soetada meilt koha pealt.

Kirveviskamine

Kas kirveviskamine on sport?

 

Jah, kirveviskamine on rahvusvaheline spordiala, mida saab harrastada sadades kohtades üle kogu maailma. Kirveviskamisest kui spordialast on räägitud isegi ESPN-is! Kaks peamist kirveviskamise organisatsiooni on IATF (Rahvusvaheline Kirveviskamise Föderatsioon) ja WATL (Maailma Kirveviskamise Liiga).

 

 

Millised on kirveviskamise reeglid?

 

 

On kaks varianti, kust reeglid võistlus-kirveviskamisele tulevad: IATF (Rahvusvaheline Kirveviskamise Föderatsioon) ja WATL (Maailma Kirveviskamise Liiga) reeglid. Axtonias järgime IATF-i kehtestatud reegleid, kuna nemad on selle spordiala asutajad.

Ohtlus

Kas kirveste viskamine on ohutu?

 

Jah. Oleme taganud, et viskeala on istumiseks mõeldud alast eraldiseisev, samuti on märklauad üksteisest piiretega eraldatud. Enne iga viskeseansi alustamist selgitab instruktor kõigile osalejatele ohutusreegleid.

 

 

Mida tasuks selga panna?

 

Kõik osalejad peavad kandma kinniseid jalanõusid. Samuti soovitame kanda riideid, mis võimaldavad käsivart täies ulatuses liigutada.

 

 

Mida tasub meelde jätta/ meeles pidada enne Axtoniasse tulekut?

 

Kõik osalejad peavad olema kained ning järgima kogu kohal viibitud aja Axtonia töötajate juhiseid. Vastasel juhul meil on õigus keelduda teie teenindamisest ja teenuse osutamisest.

 

 

Kas kirveviskamiseks on vanusepiirang?

 

Alla 18-aastastel peab kaasas olema täiskasvanu. Muus osas jääb küsimus osalejate enda füüsilise tugevuse osas.

Broneeri Kohe